zondag 22 september 2024

DE ZEEWEEGSE TRAPPERS FIETSEN HET 10de SEIZOEN TEGEMOET IN STIJL!

 

De Zeeweegse Trappers, een enthousiaste en gemengde fietsploeg uit Lissewege, maakt zich op voor een speciaal seizoen. Dit jaar gaan we namelijk ons 10de jaar in, en dat doen we in gloednieuwe teamkledij, mede mogelijk gemaakt door de steun van onze gewaardeerde sponsors.

Op 21 september vond onze 'Fin de Teneu'-rit plaats. Deze rit markeert het einde van ons seizoen, en er stonden maar liefst 20 leden aan de start. Met een kleurrijke mix van zowel mannelijke als vrouwelijke fietsers, werd het opnieuw een prachtig samenzijn op de fiets. De route leidde ons door de pittoreske landschappen rond Lissewege, waarbij de teamspirit centraal stond.

Na de rit werd er bij één van onze trouwe sponsors ( café den oude toren) een drankje genuttigd om deze mijlpaal te vieren. Het was een gezellig moment van ontspanning met vrienden, waarbij we terugblikken op het voorbije seizoen én vooruitkijken naar het komende jubileumjaar.

De Zeeweegse Trappers willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze 9 geweldige sponsors hartelijk te danken.  VOI, De Dakdekker, ECS, Nordlys, Contrast, Nurses, Café Den Oude Toren, Ribas VOF, Les Caves de Bordeaux
Zonder hun ondersteuning zou het niet mogelijk zijn geweest om in stijl het nieuwe seizoen te starten. Hun vertrouwen in onze ploeg is van onschatbare waarde, en dankzij hen blijven we ons jaar na jaar verder ontwikkelen als een hechte fietsgroep. #samenuitsamenthuis

Op naar nog vele kilometers en onvergetelijke momenten samen!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten