vrijdag 9 augustus 2024

MET HORIZON TE GAST OP HET EVENEMENTENSTRAND VAN ZEEBRUGGE

 

Op 8 augustus 2024 transformeerde het strand van Zeebrugge een dag vol zee, zand, zon en ontspanning voor iedereen en dit allemaal op het evenementenstrand van Zeebrugge.
Men Ontdekte Horizon 2024, een uniek strandevent geïntroduceerd door Stad Brugge in samenwerking met Rotary Knokke-Oostkust, Bomboclat en WECANDANCE. 

Wat kon men verwachten?
Genieten van een zomerse line-up, heerlijk festival-eten en verfrissende drankjes aan de bar, een bezoek brengen aan het volledig aangeklede festivalterrein met interessante electronische snufjes. Het is denkelijk wel de moeite als er in de feestweekends duizenden festivalvierders aanwezig zijn.

Tijdens het terug naar huis gaan kwam ik onverwachts de sympathieke Nancy tegen die destijds hoofdverantwoordelijke was van buurtcentrum Levensvreugde. We hadden het over de leuke tijd van vroeger, de gezellige buurtkrantjes samen organiseren, de wandelingen,......!
Tot op een dag men Nancy van ons weg genomen heeft en waar ik en vele anderen nog steeds met de vraag zitten:.....waarom?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten