donkere-dagen1481129729

De donkere dagen van de herfstperiode komen er aan, maar niet zo in tVaartje. Hier blijft het licht & de warmte van vriendschap, samenhorigheid en verbondenheid schijnen. Hier zingt de wind door de bomen, fluistert de regen door het gras, schenken de sterren vele beloftes en dwarrelen de wolken boven mijn hoofd. 

Ook in november en december belooft tVaartje aangename ontmoetingskansen te creëren waarover je hieronder veel meer kan lezen.

Beste allen, geniet van het leven, geniet van het samenzijn en maak mooie verwenmomentjes want hoe meer om te herinneren, hoe meer om naar uit te kijken. Ik kijk graag uit naar je verschijning op één van de volgende ontmoetingen in tVaartje.

Maandag 27 november om 19u30: MEEZINGAVOND met de GIFMOASJETTE BAND

image001

Hou je van samen zingen alsof niemand je hoort? Kan je een portie zorgeloosheid en zangplezier gebruiken? En heb je zin om samen met andere zangliefhebbers met en zonder zangervaring een fantastische avond te beleven?

Dan ben je van harte welkom bij Gifmoasjette! De Gifmoasjette Band laat je meezingen met heerlijke meezingers vanuit een uitgebreide repertoire dat iedereen kent. Bij ons hoeft je niet alleen te zingen onder de douche. We zingen samen en maken plezier. De teksten worden geprojecteerd op groot scherm, zodat je niets hoeft in te studeren op voorhand.  Niet twijfelen, gewoon doen. Kom maar af ! Tot zings

Vrijdag 10 november om 19u30: BLUESAVOND met PATT MAYEU & SON

 
image003


Laat je onderdompelen in de donkere magie van de blues. Dit duo brengt akoestische blues, roots en americana.

Met hun gitaren, zang en mondharmonica voeren Patt Mayeu & son je mee naar de oevers van de Mississippi waar de blues werd geboren. In de verte hoor je een goederentrein over een stalen brug en ergens huilt een mondharmonica in een afgelegen schuur...



Zaterdag 25 november om 19u30: concert Culinaire Reis voor 
zintuigen & ziel met Hilde Van Laere

 
image005


in tijden van mega, massa en mallemolen is voor Hilde Van Laere de tijd rijp voor de antoniemen: subtiel, solo en stilstaan. Genieten, verwondering, geraakt worden, reflectie, je laten meedrijven, op adem komen, een rustpunt in ons al te hectisch bestaan ... Hilde Van Laere serveert solo een delicieus driegangenmenu waarbij zij de luisteraar laat proeven van ‘Piscesÿ, ‘Grijs Gebrachtÿ en ‘Oranje Gebundeldÿ. Een intimistisch concert voor fijnproevers

Hilde Van Laere: tekst & muziek : (zang, akoestische gitaren, accordeon, tin whistles, blues harp, mandoúra, darbuka, bodhrán en een bundel klanken en kleuren)


Zaterdag 16 december van 15u tot 23u: KERSTMARKT in tVaartje

image007

Feestcomité van Lissewege organiseert in samenwerking met meerdere Lisseweegse verenigingen op zaterdag 16 december een kerstmarkt in tVaartje.

Die dag zullen ook de expokabientjes bemand worden met onze vertrouwde kunstenaars. Wie interesse heeft als kunstenaar om hier aan mee te doen kan zich inschrijven via volgend formulier.


 Nog wat wist je datjes:

Wist je dat tVaartje in het najaar vele ontmoetingskansen creëert. Ik hoop jullie allen te mogen verwelkomen op één van onze activiteiten.

image009

- Zondag 3 december om 17u: verrassingsconcert

- Vrijdag 8 december om 19u30: concert A tribute to Sinatra

- Zaterdag 16 december om 19u30: concert strijkerstrio Martedi

- Zondag 17 december om 17u: verrassingsconcert

 Alle informatie voor deze activiteiten in december vind je terug in de volgende nieuwsbrief.

Vriendelijke groeten,
Ingrid Vandamme
Voorzitter vzw HandicapART
Bezieler ont-moetingstuin tVaartje
0473 74 03 85 

Reacties

Populaire posts van deze blog

WERKELIJKHEID OF EEN GRAP