THE FINAL COUNTDOWN IN tVAARTJE

Knipsel2

The final countdown....de laatste week 2023 in tVaartje is gestart, het zomerseizoen 2023 nadert zijn einde, the last dance on the floor, the last days in paradise en zoals je wel weet, zijn die laatste loodjes..........de leukste om mee te maken.  Ontdek hierbij dan ook ons spetterende eindfinale en feestweek.

Ik verwelkom je graag op één van de volgende activiteiten:

Donderdag 24 augustus om 18u30: MEEZINGAVOND met de GIFMOASJETTE BAND

image003

Hou je van samen zingen alsof niemand je hoort? Kan je een portie zorgeloosheid en zangplezier gebruiken? En heb je zin om samen met andere zangliefhebbers met en zonder zangervaring een fantastische avond te beleven?

Dan ben je van harte welkom bij Gifmoasjette! De Gifmoasjette Band laat je meezingen met heerlijke meezingers vanuit een uitgebreide repertoire dat iedereen kent. Bij ons hoeft je niet alleen te zingen onder de douche. We zingen samen en maken plezier. De teksten worden geprojecteerd op groot scherm, zodat je niets hoeft in te studeren op voorhand.  Niet twijfelen, gewoon doen. Kom maar af ! Tot zings


Zaterdag 26 augustus om 15u:  DANS INITIATIE met SEVILLANAS

image005

Hou je van samen dansen alsof niemand je ziet? Kan je een portie plezier of luchthartigheid gebruiken? En heb je zin om samen met andere dansliefhebbers met en zonder danservaring fantastische nieuwe moves aan te leren? Dan ben je van harte welkom op de Saterday Dance Fevers. Verschillende danspasjes worden aangeleerd door professionele dansers en daarna vele keren uitgeprobeerd. Ervaring is totaal niet nodig, een partner meenemen ook niet. Gewoon een dosis goesting om er in te vliegen. Zowel voor kinderen als volwassenen.

Zaterdag 26 augustus om 18u30: LOFT STORIES, 
huiskamerconcert met DUENDE DESDE BRUJAS

image007kopie

Sinds 2019 vormen Patrick en Marc een duo en betoveren de mensen met hun instrumentale muziek. Brujas zijn heksen, duende de magische trillingen tussen de muzikanten (gitaar en contrabas)  en het publiek. Duende desde Brugas laat zich inspireren door de zigeuners, gitano's en gypsies en maakt er zijn eigen melodieën mee. Een avondje vol magiek in tVaartje.


Zondag 27 augustus om 15u30: FEESTDAG FIN DE SAISON 
 FREE LIVE MUSIC met verschillende optredens

image009

De laatste dag van het zomerseizoen 2023 brengt je een prachtige seizoensfinale. De exporuimte en - kabientjes blijven mooi bemand. De kunstenaars blijven vol passie vertellen over hun prachtige werken. De dansvloer staat klaar. De drankjes staan klaar om de frigo's leeg te krijgen.

Vanaf 15u30 treden verschillende groepen op tot en met zelfs in de vooravond om19u de allerbekende Brugse Vinten.  Zij  brengen feel good music van alle tijden. De ene keer grappig en doortastend en daarna dansmuziek vol overgave en humor.  Laat je ook betoveren door de leuke tussenteksten en je bent helemaal in de sfeer van tVaartje.

Lotjes winkeltje zal met een pastabar klaarstaan om de hongerige magen te spijzigen.

Vrijdag 8 september om 20u: CONCERT met Bollaert & Hautekiet

image011

Op vrijdag 8 september komen Bollaert & Hautekiet het beste van zichzelf geven. Van Nick Cave tot Neil Diamond, van Elvis Presley tot Kings of Leon, voor elk wat wils. Filip Bollaert is een veelgevraagde en graag geziene gitarist met behalve gouden gitaarhanden ook een stem die de meest diverse beste popsongs aankan. Jan Hautekiet werkte als sessiepianist al met Eric Melaerts, Jean Blaute, The Scabs, De Laatste Showband en vele andere projecten. Het belooft een onvergetelijke avond te worden.

Kaarten zijn te verkrijgen via ticketgang of aan de bar in tVaartje.

Wist je datjes:

- Wist je dat je op maandag 28 augustus nog aftersummer rummikub kan komen spelen.

- Wist je dat ook in het najaar en in de wintermaanden de Loft Stories blijven doorgaan? Ik zal je op regelmatige tijdstippen op de hoogte houden. Zet alvast maar zondag 10 september Local People, zaterdag 30 september Hilde Van Laere en donderdag 12 oktober Tenwood & Pierins op jullie agenda. Meer informatie en kaarten te verkrijgen via de website van tVaartje.

image013

Ik dank alle bezoekers voor hun steeds terugkerend enthousiasme. Ik zing de lof voor alle kunstenaars en creatievelingen die steeds passievol hun werken exposeerden, maar ik wil vooral alle vrijwilligers bewieroken. Zij stonden aan de bar, maaiden het gras, timmerden er op los, legden elektriciteit, wasten af, trokken foto's en stonden steeds met een glimlach klaar om jij als bezoeker en jij als kunstenaar een fijne tijd te geven in tVaartje.  Beste mensen, een dikke merci, dankjewel.

Vriendelijke groeten,
Ingrid Vandamme
Voorzitter vzw HandicapART

Bezieler ont-moetingstuin tVaartje 

Reacties

Populaire posts van deze blog

WERKELIJKHEID OF EEN GRAP