woensdag 2 november 2022

SUCCESVOLLE HALLOWEENTOCHT TE LISSEWEGE

 DSC-3308

EIN-DE-LIJK kon men jullie met trots komende Halloweentocht in Lissewege voorstellen! Na enkele jaren schrikkelen ging vriendenkring 'Lissewege Leeft' terug van start! 
Er was dit jaar wel een aanpassing die belangrijk was voor het kiezen van het startuur van de tocht. Na een vorige editie kregen we de vraag om het ook wat griezeliger te maken zodat het voor de oudere kindjes ook interessant blijft. Daarom hadden we gekozen om deze editie ook in te zetten op een schriktocht. 
Concreet: Wie zich inscheef om te starten om 18u of 18u30 kreeg een gezellige wandel/sneukeltocht met verschillende griezelfiguren onderweg.
Wie zich inschreef om 19u, 19u30 of 20u loopt dezelfde tocht, maar maakte kans om onderweg eens meer te moeten gillen door het plotseling verschijnen van extra griezelfiguren.
Men vertrok dit jaar vanuit de gemeenteschool ‘Ter Poortenÿ om opnieuw een mooie wandeltocht door het dorp te maken met verschillende stops met een hapje of een drankje. Soms zagen we griezelige clowns die wel zeer vriendelijk waren voor de jongsten, ook waren er enkele doe-spelletjes zoals een doolhof of heksembezem rijden. Ook kon men langs een kerkhof lopen waar doorzichtige geesten de wacht hielden.
Bij de aankomst in buurtcentrum Levensvreugde mochten de deelnemers genieten van een braadworst al dan niet vergezeld van een fris drankje. Ook was er een tombola 'altijd prijs' die veel bijval kende bij de kinderen.
Als je op de hoogte wilt blijven van  activiteiten, kun je dit volgen op facebook via ‘vriendenkring Lissewege Leeftÿ.

Enkele sfeerbeelden.......................KLIK HIER!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten