BEWONERS POL DHONDTSTRAAT TE LISSEWEGE KLAGEN OVER EEN GEBREKKIG ONDERHOUD VAN DE GRASSTROOK

De bewoners van de Pol Dhondtstraat in Lissewege vragen dat de stad dringend werk maakt van het onkruidvrij en het gras deftig te maaien  van de graszones in hun straat. Ook rond de bomen is het een triestig gezicht met het opschietend gras en onkruid.

Het is reeds het 2de jaar op rij dat  de grasstrook er belabberd bij ligt, het gras wordt er gemaaid met een ongepaste zitmaaier die veel te groot is voor dit werk met de bomen die er staan. Vorige jaren werd het gras afgereden met een duw grasmaaier en was het werk perfect. Ook rond de bomen werd het gras kort gehouden en kreeg de haag tussen de grastrook en de parking tijdig een onderhoudsbeurt. 

Het is een triestig gezicht en nu zeker ook met de vele toeristen die er momenteel komen parkeren.

Nog dit.........het is heus niet alleen in de Pol Dhondtstraat dat het er zo onverzorgd en triestig bijligt, op verschillende plaatsen is het ook een ware ramp!

Tja, de groenarbeiders kunnen niet overal tegelijk zijn en er is te weing volk, maar kan er dan bijvoorbeeld geen medewerking van 'SOBO' gevraagd worden tijdens de drukke maanden? Volgens bronnen staan deze mensen te springen om mee te werken met de groendienst.

SOBO: https://www.sobo.be/



Reacties

Populaire posts van deze blog

WERKELIJKHEID OF EEN GRAP